Samsung duce linia The Frame mai departe: Ce este Music Frame, de ce trebuie să îl ai acasă

de: Iulia Kelt
10 01. 2024

Televizorul de la Samsung, The Frame, a avut parte de un succes enorm în ultimii ani, tocmai pentru că se integrează în locuință într-un mod mult mai plăcut, din punct de vedere estetic, decât orice altceva.

Vezi și: Samsung Unpacked 2023, în Seoul: cele mai recente tehnologii menite să deschidă posibilități și să transforme vieți

Samsung merge mai departe cu The Frame

Cu rame personalizabile, inclusiv opțiuni elegante de lemn, un ecran mat și o colecție uriașă de opere de artă renumite care apar pe ecranul The Frame când acesta este în repaus, îndeplinește cu succes și funcția de obiect de design.

A devenit televizorul ideal pentru persoanele care nu își doresc ca device-ul să arate ca un obiect de tehnologie.

În 2024, Samsung își extinde gama The Frame cu noul Music Frame. Această versiune nu este, de fapt, un televizor, este un difuzor de muzică.

Samsung spune că acesta va putea fi personalizat atunci când comenzile vor fi, în sfârșit, disponibile.

Music Frame-ul măsoară 12.9 x 12.9 inch (aproximativ 33 x 33 centimetri), fiind considerabil mai mic decât difuzorul Symfonisk.

Vezi și: Una caldă și alta rece pentru cei cu telefoane Samsung. Schimbarea Android care nu e pentru oricine

Samsung Music Frame / Foto: Phil Nickinson / Digital Trends

Comunicatul oficial al gigantului tehnologic. Ce este nou

În comunicatul de presă al Samsung, se menționează: „Acest difuzor personalizabil se integrează perfect în mediul său înconjurător, mimetizându-se ca un cadru modern care poate afișa artă sau fotografie.

Dispune de difuzoare incorporate, împreună cu procesare audio inteligentă pentru o experiență audio premium.

Utilizând tehnologia Q-Symphony, oferă sunet surround atunci când este asociat cu televizoarele și difuzoarele Samsung din 2024 sau poate funcționa ca un difuzor wireless independent”.

Mai specific, Music Frame conține două difuzoare de sunete joase și două difuzoare de sunete înalte și două drivere de frecvențe medii.

Poate fi folosit atât în modul Wi-Fi, cât și în cel Bluetooth. Există, de asemenea, un cablu de alimentare, unul foarte subțire.

Compania încă nu a oferit informații despre un eventual preț pentru Music Frame, dar cel mai probabil că o va face cât de curând.

Vezi și: ASUS la CES 2024 – primul laptop din lume cu două ecrane de 14 inci, lansat oficial. De ce este impresionant Zenbook Duo UX8406